Valikko Sulje

VUOTO VERKOSTOSSA

28.2.2024 Korjaamme vuotoa Lautatarhankadulla. Vuodonkorjaus kestää n. klo 13.00 saakka. Vedenpaineen alenemaa tai vesikatkoja voi tulla Siltakadun ja junaradan väliselle alueelle aamupäivän aikana. Sulun piiriin kuuluvat asukkaat ovat saaneet asiasta myös kirjeen postilaatikkoon. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä vedenjakelussa. Lisätietoja (08) 474 469.

27.2.2024 Vuoto on löytynyt. Aikaa ja työtunteja kului, mutta löytyi se lopulta. Lumi kätki vuodon tehokkaasti ja vuotava vesi pääsi hulevesiverkostoa myöten virtaamaan pois. Joitakin soittoja ja kommentteja olemme saaneet värjäytyneestä vedestä. Väriä käyttöveteen irtoaa vesijohtoventtiileitä käytettäessä. Väri vedessä on esteettinen haitta eikä ole terveydelle vaarallista.

Pyydämme soittamaan päivystysnumeroomme (08) 474 469, jos havaitsette jotakin poikkeavaa vesijohtovedessä. Samoin soittakaa päivystäjällemme, jos maastossa havaitsette vettä sellaisessa paikassa, jossa vettä ei yleensä ole. Päivystäjämme ohjeistaa toimimaan tilanteessa tai tulee käymään paikalla.

Kiitokset asiakkaillemme aktiivisuudesta.

20.2.2024 Tulevana yönä suoritamme vuodonetsintää kaupungin itälaidalla. Venttiilien suluista aiheutuu hetkellisesti paineenalentumaa ja katkoksia vedenjakelussa. Pahoittelemme häiriötä. Lisätietoa (08) 474 469.

16.2.2024 Etsimme edelleen vuotoa. Suljemme venttiileitä vuodon löytämiseksi. Lyhyitä katkoja ja paineenalentumaa voi ilmetä vedenjakelussa Etelärannassa, Esköpäässä ja Törmäperällä. Pahoittelemme häiriötä.

14.2.2024 Keskiviikko iltana Oulaisten Vesiosuuskunnan verkoston vedenkulutus lisääntyi äkillisesti. Vedenkulutuksen lisääntyminen viittaa vuotoon. Jos havaitset paineenalentumaa vedenpaineessa kiinteistössäsi, ole yhteydessä päivystäjäämme. Jos omistat tyhjillään olevan kiinteistön, jossa on vesimittari, tarkistatko kiinteistösi vesikalusteiden kunnon.

Lisätietoa puh. (08) 474 469 / Päivystys